...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Lifestyle / Zanimljivosti

Viršla k'o noga

18.09.2020.

Da li je dovoljno namazati noge senfom i kečapom, pa da izgledaju kao viršle? Jesu li dve viršle uvek nalik na par zgodnih nogu?

.

Hot-dog je verovatno jedno od najpopularnijih jela u svetu. Recept ne može biti jednostavniji. Viršlu ili kobasicu, skuvate ili grilujete i stavite u kiflu koju ste prethodno presekli uzduž ili natakli na elektični kočić, koji je ujedno i grejač. Na to dodate preliv po želji, najčešće su to senf, majonez, kečap ili neka kombinacija pobrojanih.

Međutim, poslednjih godina na društvenim mrežama vlada trend pravljenja selfija na kojima viršle zamenjuju noge i tako unose komičnu zabunu. Na sajtu hot-dog-legs.tumblr.com naći ćete pregršt fotki na kojima viršle imitiraju noge, ali i na kojima noge glume ulogu viršli. Eto vam prilike da na hot-dog-legs.tumblr.com proverite oštrinu sopstvenih očiju.

Možda te još zanima:

.

Mladi moraju da se izbore za sebe

Milorad Milinković je reditelj, tragač u kvizu Potera, sportski komentator (konkretnije, fudbalski), muzičar i kompozitor. Uz sve to je i…

.

In and out of Love with "In Love with Adolf Hitler"

Sama ideja da se upotrebi materijal koji je Eva Braun "privatno" snimala dok je bila u veziAdolfom Hitlerom dovoljna je…

.

Winamp uzvraća udarac

Popularni plejer dobija novu verziju, a u njegovom stvaranju će pomoći i developeri preko otvorenog koda.

.

Pijanista na krovu Afrike

Viktor Varoši iz Novog Sada je pijanista i profesor muzike. Dugo je nastupao, a onda se, kako kaže, premestio iza…

.

ChatGPT dobija još podataka

Kompanije OpenAI i Reddit su sklopile partnerstvo, koje će omogućiti da ChatGPT četbot dobija podatke sa popularne platforme.

.

Aplikacija koja prati krpelje

Broj krpelja ove godine znatno se povećao u odnosu na prethodne, zbog čega je stvorena aplikacija za praćenje staništa krpelja.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo